ORVOSI / Orvostudomány kategória termékei
Klinikai elektromiográfia

, : Klinikai elektromiográfia

Kiadás:

Budapest, 2000

Kiadó:

Golden Book Kiadó

Kategóriák:

Orvostudomány

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

244 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639275034

tartalom:

Kettős igénnyel állítottuk össze új könyvünket. Egyrészt tankönyvet kívánunk a szakvizsgára készülők kezébe adni, ezt a célt szolgálják a meghatározások, a vizsgálatok elvégzésének leírásai, a leggyakrabban előforduló betegségek EMG tüneteinek összefoglalása stb. Másrészt arra törekedtünk, hogy a nagyobb tapasztalattal rendelkező elektrofiziológusok is tájékozódhassanak a részletkérdésekben. Igyekeztünk úgy összeállítani az anyagot, hogy az Olvasót szintézisre kényszerítsük, tehát nem tárgyaljuk külön-külön az egyes kórképeket, leírva az ezekben észlelhető elektromos jelenségeket, mivel egyetlen betegségnek sincs specifikus EMG-tünete. A könyvben szereplő regisztrátumokat magunk készítettük Amplaid EMG 15, ill. Cadwell Sierra II EMG-készülékkel. A"Függelék"-ben az általunk használt normál adatokat tesszük közzé leegyszerűsített formában. Ezek részben saját, részben nemzetközileg elismert szerzőktől származnak. (Dr. Kómár József és Dr. Kiss Gábor)

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!