ORVOSI / Orvostudomány kategória termékei
Közegészségtani-járványtani gyakorlatok és bemutatások

Közegészségtani-járványtani gyakorlatok és bemutatások

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1981

Kiadó:

Medicina Könyvkiadó

Kategóriák:

Orvostudomány Egészségügy

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

307 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9632403681

tartalom:

"E gyakorlati könyv azokat a témaköröket öleli fel, amelyeknek ismerete minden orvos, fogorvos, gyógyszerész, sőt az egyéb területen dolgozó szakember számára is lényeges. Egyfelől azért mert, a közegészségügyi-járványügyi feladatok minden egészségügyi munka elválaszthatatlan részét alkotják, másfelől törvényes rendelkezések külön is előírnak járványvédelmi és egyéb közegészségügyi tennivalókat. A könyv összefoglalja a különböző természeti tényezők nagyságrendjének mérésére, a különböző expozíciónak kitett szervezet reakcióinak, elváltozásainak korai megismerésére szolgáló vizsgálati módszereket. A szerzők a nagyszámú vizsgálati módszerek közül igyekeztek kiválasztani azokat, amelyeknek ismerete nélkülözhetetlen a mindennapi munkában vagy mintául szolgálhat egy problémacsoport közegészségtani-járványtani vizsgálatának megközelítéséhez. Az új kiadás nemcsak abban különbözik az előzőtől, hogy tartalmazza az előző kiadás óta hozott új rendeleteket és végbement fejlődést, hanem két gyakorlati tematikával is bővült: A járványügyi tennivalókkal és velük összefüggő járványtani fogalmakkal, valamint a munkabírás vizsgálatával. E kiadás külön értéke, hogy irodalmi hivatkozások formájában ismerteti mindazokat a törvényes rendelkezéseket, amelyek a tárgyalt témákkal kapcsolatban a magyar egészségügy közjogi kereteit megadják."

leírás:

Érvénytelen könyvtári bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!