ORVOSI / Orvostudomány kategória termékei
Lokális agysérülések nyomán keletkező számolási zavarok és megszüntetésük

: Lokális agysérülések nyomán keletkező számolási zavarok és megszüntetésük

Kiadás:

Budapest, 1973

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Orvostudomány

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Pszichológia a gyakorlatban

Terjedelem:

127 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝A fenti mű nemcsak magas színvonalú tudományos munka, hanem gyakorlati jelentősége is igen nagy. Szerzője annak a ma már világszerte ismert és becsült kutató iskolának egyik tagja, melynek vezetője Lurija szovjet professzor. A szerző azokat a zavarokat ismerteti, amelyek az agy különböző régióinak sérülése következtében állnak elő, közelebbről a zavaroknak azt a csoportját, amely a számolási zavarokkal függ össze (acalculia). E kutatások érdekessége, hogy éppen azokból a módszerekből, amelyekkel e számolási zavarok korrigálhatók, elméleti következtetések vonhatók le a zavarok alapját képező agyi mechanizmusok természetére nézve. A szerző a számolási zavarok több formáját mutatja be, ismerteti az ún. rehabilitációs eljárásokat is, amelyeket sikerrel alkalmazott. Az előadás mindenütt világos, a sok esetleírás a megértést azok számára is megkönnyíti, akik az agykutatásban egyébként nem járatosak.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!