ORVOSI / Orvostudomány kategória termékei
Medicina spagyrica oder spagyrisches Artzneykunst

: Medicina spagyrica oder spagyrisches Artzneykunst

Kiadás:

Frankfurt, 1648

Kiadó:

Johann Hüttner

Kategóriák:

Orvostudomány Régi nyomtatványok Természetgyógyászat Német nyelv Latin nyelv

Nyelv:

Német, Latin

Terjedelem:

769 p.

Kötésmód:

pergamen

tartalom:

A spagyrika a különleges terápiás irányzatok közé tartozik. Röviden a következő módon definiálható "Spagyrika az, amikor a természet világából gyógyerők fejlődnek, amelyeket gyógyszerként alkalmazva terápiás hatásokat érhetünk el." A spagyrika keresi a természetben az erőket, leválasztja őket a nyers és gyógyszerként nem értékesíthető alapösszetevőktől. Speciális "eljárásaival" koncentrálja az erőket és lehetőség szerint, sértetlenül gyógyszer-formába alakítja, hogy terápiásan használhatók legyenek. A spagyrika a természet gyógyító erőit maximálisan az ember szolgálatába állítja. Ahhoz, hogy a spagyrika nyelvezetében és fogalmaiban eligazodhassunk, a következőkben néhány fogalmat tisztáznunk kell. Honnan származik a spagyrika elnevezés? A spagyrika a görög "spaein" (szétválasztani) és "agarein" (egyesíteni) szavakból származik. Szétválasztás és egyesítés a spagyrika alapelve. Ez a gyógyszergyártásban azt jelenti, hogy különböző természetes anyagokból bizonyos alkotóelemeket leválasztanak, majd ezeket újból egyesítik. Ezek az anyagok a természet különböző területeiről származnak. A természet különböző területekre osztható: ásványvilág, növényvilág és állatvilág.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!