ORVOSI / Orvostudomány kategória termékei
Memorix

, : Memorix

Kiadás:

Budapest, 1990

Kiadó:

Medicina Könyvkiadó

Kategóriák:

Orvostudomány

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

313 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9632419308

tartalom:

"A legtöbb orvos egy kis jegyzetfüzetet hord a köpenye zsebében. Ebbe a füzetbe fontos adatokat jegyzett fel magának, hogy szükség esetén gyorsan egy pillantást vethessen rájuk. Sok hasonló zsebkönyvet néztünk meg és megállapítottuk, hogy túlnyomó többségükben azonos információanyag van: kipróbált és elterjedt táblázatok, sémák és vázlatok, amelyeknek alapját ismerjük, de mivel nagyon komplexek, nem tudjuk teljességükben és egészen pontosan fejben tartani őket. A Memorix elképzelése az, hogy szisztematikus összeállítású "köpenyzsebben hordható memóriatámaszt" nyújtson. Ebben a könyvben az olvasó fontos és gyakran használt anatómiai és radiológiai vázlatokat, nemzetközileg használt klasszifikációkat, áttekintő gyógyszerismertetést, kezelési sémákat és differenciáldiagnosztikai táblázatokat talál, amelyekre a mindennapos klinikumban és praxisban szüksége van."

leírás:

A könyv mérete: 11 × 16 cm.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!