ORVOSI / Orvostudomány kategória termékei
Mérgezések és első orvosi ellátásuk

Mérgezések és első orvosi ellátásuk

Szerző:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Melania Kiadó

Kategóriák:

Orvostudomány Egészségügy

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

192 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639106054

tartalom:

"Célunk olyan gyakorlati kézikönyvecske összeállítása volt, mely a kritikus pillanatban elérhetetlen, terjedelmes szakkönyvek helyett könnyen áttekinthető, a mérgezettnek első szaksegélyt nyújtó orvos számára gyors gyakorlati segítséget jelentő kiadvány. Ennek megfelelően csupán a heveny mérgezettek ellátásának szempontjait ismertetjük, amely lehetővé teszi: a mérgezés felismerését; a mérgezett állapotának javítását, de legalább stabilizálását; a mérgezett gyógyintézeti ellátásának szakszerű előkészítését. Könyvünket a téma iránt érdeklődő laikus is haszonnal forgathatja, mert az abban foglaltakat könnyen megérti. Kiadványunk a vegyi anyagok felhasználóit is segíti szemléletük formálásában, a veszélyek elkerülésében. Az egyes fejezeteket egységes szerkezetben tárgyaljuk, a mérgezés eredetét és a vegyi anyag hatásmechanizmusát követően a tüneteket, majd a megfelelő terápiát ismertetjük."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!