ORVOSI / Orvostudomány kategória termékei
Myocardialis infarctus

Myocardialis infarctus

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1978

Kiadó:

Medicina Könyvkiadó

Kategóriák:

Orvostudomány

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

558 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9632405501

tartalom:

A myocardialis infarctusról szerzett ismereteink az utóbbi évtizedben ugrásszerűen bővültek. A számtalan közlemény, értekezés, monográfia adatai között egyre nehezebb eligazodni, különösen akkor, ha figyelembe vesszük, hogy az infarctust más szemszögből vizsgálja a kutató orvos, ismét másból a patológus vagy a klinikus. A Myocardialis infarctus című könyv szerzői és szerkesztői annak a nem könnyű feladatnak igyekeztek eleget tenni, hogy egyrészt integrálták az utóbbi esztendők friss, de már lényegében leszűrt ismeretanyagát, másrészt az egységes szemlélet alapján szintetizálták a téma elméleti kutatási eredményeit és klinikai megfigyeléseit. Az egyes fejezetek írói szakterületük kiváló ismerői, a szerkesztők a megfelelő arányok megtartása mellett biztosították a könyv egységes koncepcióját. Csak így volt elérhető a legfőbb cél, hogy a myocardialis infarctus című könyvet egyforma haszonnal forgathatják a kardiológia iránt érdeklődő klinikusok és kutatók vagy az e témában elmélyedni szándékozó orvostanhallgatók.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!