ORVOSI / Orvostudomány kategória termékei
Orvosi műszerek és készülékek

, : Orvosi műszerek és készülékek

Kiadás:

Budapest, 1982

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Orvostudomány Műszaki vegyes

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

317 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9631044068

tartalom:

"Az orvosi műszerek külföldi és hazai fejlődésének felgyorsulása szükségessé és indokolttá tette egy, az orvosi műszereket összefoglalóan ismertető könyv elkészítését és kiadását. Korunkban az élet minden területén, így a gyógyászatban is, tanúi vagyunk a tudomány és technika robbanásszerű fejlődésének. Könyvünkben a gyógyítás - diagnosztika és terápia - területén alkalmazott műszerek összefoglalását - az adott lehetőségekhez mérten a teljességre törekedve - tűztük ki célul. A könyv megértéséhez középfokú biológiai, fizikai és technikai ismeretek szükségesek, amelyeknek leírása természetesen nem lehet e könyv célja. Az egyes részterületek tárgyalása során igyekeztünk a mit-mivel-hogyan lépcsőzetes tagozódást követni. A könyv egyes fejezetei a gyógyításban alkalmazott műszereket az általunk választott csoportosításban tárgyalják; az egyszerű szikétől az elektroenkefalográfon keresztül a nukleáris műszerekig. Ebből a körből a röntgendiagnosztika eszközei azért hiányoznak, mivel azokkal a kiadó külön kiadványai foglalkoznak. Az egyes műszercsoportokat a könyv rövid biológiai bevezetés után tárgyalja. A ma általában használtak és legkorszerűbbek közül - a jobb megértés céljából - egy-egy műszer konkrétan is bemutatásra kerül. Ajánljuk könyvünket, mind a gyógyítással hivatásszerűen foglalkozó orvosoknak, mérnököknek, fizikusoknak, egészségügyi középkádereknek és műszakiaknak, mind az e terület iránt érdeklődőknek. Reméljük, hogy igyekezetünk sikerrel jár, és könyvünket az olvasók érdeklődéssel fogadják."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!