TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
Összehasonlító élettani gyakorlatok és bemutatások

Összehasonlító élettani gyakorlatok és bemutatások

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 1984

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Biológia Orvostudomány

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

243 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9631776425

tartalom:

A könyv az összehasonlító élettan főbb tudományos megállapításainak kísérletes demonstrációjához nyújt bőséges, igényességében széles skálájú választékot. Fő célja, hogy a biológia szakos tanárjelöltek, valamint biológus- és pszichológus-hallgatók számára bevezetést adjon a fiziológiai kutatómunka elemeibe, de sok, a középiskolai szakköri munkában használható, egyszerű kísérlet leírását is tartalmazza, ezért a középiskolai tanárok segédkönyve is lehet. A nagyobb felkészültséggel és műszerezettséggel végrehajtható kísérletek a szakdolgozatukat készítő hallgatóknak ajánlhatók. Főbb fejezetei: a testfolyadékok élettana, a szívműködés, nedvkeringés, energiaforgalom, a táplálkozás és emésztés, a kiválasztás, a neuro-endokrin rendszer, a mozgás és a perifériás idegrendszer, a központi idegrendszer és az érzékelés élettana köréből vett gyakorlatok és bemutatások. A Függelék a gyakorlati munkához hasznos tudnivalók gyűjteménye.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!