ORVOSI / Orvostudomány kategória termékei
Pasteur

: Pasteur

Kiadás:

Budapest, 1963

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Orvostudomány Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

277 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

A nagy francia biológus és vegyész neve elsősorban a "pasztőrözéssel" és a veszettség elleni szérum felfedezésével kapcsolódott össze. Életműve azonban ennél jóval többett foglal magába. Pasteur a sztereokémia egyik első művelője, azé a tudományágé, amely a kémiai anyagokat a térben igyekszik vizsgálni és ábrázolni. Foglalkozott a selyemhernyók betegségeivel, az erjedés kérdésével, különféle fertőző betegségekkel. Ő volt a mi Semmelweisünkkel együtt az antiszepszis bevezetésének egyik úttörője, s egy új tudomány megteremtője. Janovszkaja érdekes könyve végigvezeti az olvasót Pasteur életének minden fontosabb fejezetén. Inkább regényes életrajz, mint szakbiológia, ennek ellenére elolvasása nemcsak szórakoztatja, hanem tanítja is az olvasót.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!