ORVOSI / Orvostudomány kategória termékei
Psychiatria

Psychiatria

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1993

Kiadó:

Semmelweis Kiadó

Kategóriák:

Orvostudomány Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

474 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9638154379

tartalom:

Prof. Dr. Magyar István a SOTE Psychiatriai és Psychotherapiás Klinika igazgatója, az orvostudományok kandidátusa. Psychiatriai, neurológiát igazságügyi-elmeorvosi, klinikofarmakológiai szakképesítéssel rendelkezik. Három évtizede oktat, ez a könyv bevezetés a pszichiátria klinikai és kutatási területén. Ismertetést ad mind az egyetemi hallgatók, mind a családorvosok részére. Eligazítást nyújt a mindennapi gyakorlatban a szakma alapjainak elsajátításához. Reméljük felkelti az érdeklődést szakmánk iránt, mely ma már egyértelműen alapszakma, mely segít abban, hogy a beteg ember gondjait megoldhassuk. kísérletet teszünk arra, hogy a gyakorló orvos, pszichiáter-pszichológus alapismereteket kapjon általános gyakorlatának ellátásához, megismerje a psychiatriai betegségeket, az azok hátterében rejlő biológiai-pszichológiai alapokat, és ezen túlmenően megismerhesse a pszichológiai-biológiai kezelés alapelveit. Törekedtünk arra, hogy a nosologiai rendszereket áttekinthesse az olvasó (ICD, DSH rendszerek), és ez további eligazítást ad a pszichiátriai betegségek bonyolult összefüggéseinek tisztázásához.

leírás:

A szöveg több helyen tollal aláhúzva, lapszélen jegyzetekkel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!