ORVOSI / Orvostudomány kategória termékei
Rheumatológia. A mozgásszervek betegségei

Rheumatológia. A mozgásszervek betegségei

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1966

Kiadó:

Medicina Könyvkiadó

Kategóriák:

Orvostudomány

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

551 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"A könyv részletesen tárgyalja a rheuma gyűjtőnéven összefoglalt mozgásszervi betegségeket, melyek gyakori előfordulásuk, gyógyító orvosi és népegészségügyi jelentőségük miatt az utóbbi évtizedekben az érdeklődés középpontjába kerültek. A könyv első része a rheumatologia műveléséhez szükséges fontos alapismereteket foglalja magába, majd a collagen betegségek, az autoagressiós kórképek, a rheumás láz és a különböző ízületi betegségek részletes ismertetésével foglalkozik. Helyet kaptak a könyvben az ízület körüli szövetek, izmok, csontok betegségei, valamint a gerinc degeneratív, gyulladásos és következményes betegségei, mint amilyen a brachialgia, az ischias-syndroma stb. A könyv befejező része a rheumás kórformák szociális vonatkozásaival foglalkozik: a rehabilitációval, a keresőképesség elbírálásával és a rheumatologiai vonatkozású foglalkozási ártalmakkal. A könyv célja, hogy pótolja az egyetemi oktatás hiányát, megkönnyítse a szakorvosképzést és segítséget nyújtson a gyakorló orvosnak a mindennapi munkájában."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!