ORVOSI / Orvostudomány kategória termékei
Ritka kórképek

Ritka kórképek

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1964

Kiadó:

Medicina Könyvkiadó

Kategóriák:

Orvostudomány

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

266 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Az orvostudomány különböző területein korántsem egyenletes a fejlődés, s ennek megfelelően az újabb és legújabb eredmények ismertetése sem foglalható egységes rendszerbe. Még a legkiválóbb tankönyvekben is vannak hézagok, amelyek a kórképek eltérő értékeléséből, előfordulásuk ritkaságából, keletkezésük okának tisztázatlanságából és nem utolsó sorban a kiadvány terjedelmének korlátozottságából származnak. Ezért van szükség időnként olyan munkák megjelentetésére, amelyek nem törekszenek teljességre, hanem úgy szemléltetik a haladást, ahogy az jelentkezik: részeredményeiben. Ez a könyv is ilyen próbálkozás; minden egyes téma más és más területről származik. Olyan kórképekről van szó, amelyek esetleg csak azért ritkák, mert nem ismerik, illetve nem ismerik fel őket. A könyv ennek ellenére rámutat az izolált kórképek pathogenetikai összefüggéseire. Ilyen módon a könyv nemcsak néhány ritkábban előforduló betegség leírása, hanem a modern orvostudomány haladásának keresztmetszetét adja, mert a kiválasztott klinikai témák mögött aktuális kórtani problémák rejtőznek."

leírás:

Megjelent 1900 példányban.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!