ORVOSI / Orvostudomány kategória termékei
Rövid belgyógyászat

: Rövid belgyógyászat

Kiadás:

Budapest, 1981

Kiadó:

Medicina Könyvkiadó

Kategóriák:

Orvostudomány

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

723 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

963240954x

tartalom:

A könyv első kiadása kedvelt alapmunkává vált, és bár egyáltalában nem ez volt a célja, mintegy tankönyvként került használatba. Ez tette szükségessé átdolgozását és bővítését. Új formájában a réginél részletesebb, de a belgyógyászatnak most is csupán a lényegét tartalmazza. Szolgálja a gyakorló orvosok megszerzett tudásának felfrissítését, vezérfonal a mindennapi gyakorlatban és a belgyógyászati ismereteknek olyan összefoglalását adja, amelyet a nagyon elfoglalt körzeti orvos is magáévá tehet. Szolgálja az oktatást, mert alkalmas a megszerzett tudás felújítására, ismétlésre, utánanézésre és vizsgaanyagként is kielégítő. Legfőbb értéke még mindig aránylag rövid terjedelme, mely azonban nem megy annak a rovására, hogy minden fontos kérdésben tanáccsal tudjon szolgálni és állást tudjon foglalni vitatott kérdésekben. A könyv tekintettel van a belgyógyászat legújabb haladására is, ezért valójában. minden orvos és orvostanhallgató-számára hasznos.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!