ORVOSI / Orvostudomány kategória termékei
Sebészet a szépség szolgálatában

: Sebészet a szépség szolgálatában

Kiadás:

Budapest, 1935

Kiadó:

Eggenberger-féle Könyvkereskedés

Kategóriák:

Orvostudomány

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

71 p., ill.

Kötésmód:

fűzött

tartalom:

Érczy Miklós (Mikepércs, 1891. - Bp., 1962.) orvos, fül-orr-gégész, plasztikai sebész. 1916-ban Budapesten szerzett orvosi oklevelet. Az I. világháború alatt a haditengerészetnél orvos, 1919-1920-ban az Izraelita Kórház sebészeti osztályán dolgozott. Rövid Csehszlovákiai emigráció után (a Tanácsköztársaság bukása miatt) 1922-től előbb a Rókus Kórház fül-orr-gégésze, majd a Budai Ambolatórium Egyes. gégész főorvosa. 1921-1934 között a Budapesti Közkorház plasztikai sebésze, 1938-1944-ben az Uzsoki utcai Kórház, majd a Rókus Kórház, végül a II. sz. Sebészeti Klinika plasztikai sebész főorvosa. Aztán a Kun utcai Kórház igazgatói és plasztikai sebészeti osztályának vezetőjeként megy nyugdíjba. Orrplasztikai műtéteivel, szemhéjplasztikai megoldásaival, szövetpótlásaival, lágyrészek azonnali pótlásával nemzetközi hírnevet szerzett magának. Jelentősek még a szájpadhasadékkal és szájpadlássipollyal kapcsolatos műtéti megoldásai.

leírás:

105 fotóval és 6 rajzzal.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!