ORVOSI / Orvostudomány kategória termékei
Szájpad-elégtelenség

: Szájpad-elégtelenség

Kiadás:

Budapest, 1986

Kiadó:

Medicina Könyvkiadó

Kategóriák:

Orvostudomány

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Klinikai tanulmányok

Terjedelem:

193 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632415108

tartalom:

"Szájpad-elégtelenség esetén mindazon funkciók károsodnak, melyekben a szájpad részt vesz: így jönnek létre a szopás, a nyelés, a beszéd és a hallás különböző zavarai. A szájpad-elégtelenség oka leggyakrabban hasadék, rövidülés, bénulás, működészavar, orrgarati elváltozás; miopátia is szerepelhet az etiológiában. A tünetek korai felismerése, a következmények helyes értékelése, a szakszerű kezelés célravezető módjának kiválasztása interdiszciplináris feladat. A szerző anatómiai, élettani, történelmi és kóroktani adatok áttekintése után munkájában részletezi a kórisméző eljárásokat, a terápiás lehetőségeket; elemzi 700 beszédjavító műtétének tapasztalatait, majd a gondozás, illetve a dokumentáció legfontosabb mozzanatait. A világviszonylatban is jelentős műtéti anyag, több új diagnosztikai eljárás bevezetése, a betegek komplex kivizsgálásának és habilitációjának ismertetése nemzetközi mércével mérve is igen jelentős munkává avatja a publikációt. There is an English summary in the book."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!