ORVOSI / Orvostudomány kategória termékei
Szemészeti funkcionális vizsgálatok

, : Szemészeti funkcionális vizsgálatok

Kiadás:

Budapest, 1989

Kiadó:

Medicina Könyvkiadó

Kategóriák:

Orvostudomány

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

207 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

963241540x

tartalom:

"A szemészeti funkcionális vizsgálatok nagy része több évtizedes múltra tekint vissza. A közben elért technikai, fizikai, biokémiai felfedezések tökéletesítették az addig alkalmazott vizsgálómódszereket, új megvilágításba helyezték az értelmezés elméleti alapjait. Az utóbbi években több olyan új orvosi vizsgálóeljárás nyert alkalmazást a szemészetben, amelyek pontosabbá tették a tünetek tanulmányozását, komplex betekintést biztosítottak a szem patológiájába. Jelen munkánkban igyekeztünk összefoglaló képet nyújtani a szemészeti gyakorlatban alkalmazható legfontosabb funkcionális vizsgálóeljárásokról, kivitelezési módozataikról. Nem nyújthattunk teljes képet a kérdésről, mivel a vizsgálómódszerek évről évre fejlődnek, vagy - főleg az elektronika alkalmazásának eredményeként - újak jelennek meg. Adott funkcionális vizsgálóeljárások esetében szükségesnek tartottuk egyes morfofunkcionális adatok bemutatását, amelyek érthetővé teszik az eredmények értelmezését. A megszabott terjedelem arra kötelezett, hogy egyes fejezeteket összefoglalóan tárgyaljunk, másokat kihagyjunk, az irodalmi hivatkozásokat röviden tüntessük fel. Szeretnénk remélni, hogy jelen összefoglaló munka megtalálja helyét a magyar szemészeti irodalomban, és hasznos segédeszközként fog szolgálni, főleg a fiatal szemorvosok ismeretei kiegészítésében és gyakorlati munkájukban."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!