ORVOSI / Orvostudomány kategória termékei
Szívizombetegségek

: Szívizombetegségek

Kiadás:

Budapest, 1988

Kiadó:

Medicina Könyvkiadó

Kategóriák:

Orvostudomány

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

180 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632417445

tartalom:

"A szerző, akinek "Cardiomyopathia" cimű, 1982-ben megjelent monográfiája hazánkban elsőként nyújtott modern összefoglaló áttekintést a szívizombetegségekről és ezek közül elsősorban a cardiomyopathiának nevezett primer formákról, ebben a teljesen átdolgozott 2. kiadásban a problémakör szélesebb körű, a szekunder szívizom-károsodásokat is átfogó tárgyalására vállalkozott. Gazdag irodalmi anyag alapján, ugyanakkor saját hazánkban egyedülálló utánkövetéses és tudományos tapasztalatait is felhasználva, magas színvonalú összefoglalást kapunk. A könyv kiemelten tárgyalja az egyre gyakoribb, jelentős halálozással járó szekunder szívizom-károsodásokat, elsősorban a napjainkban legnagyobb jelentőségű alkoholos szívizombetegséget. A szerző felhívja a figyelmet a szívizombetegségek társadalomegészségügyi jelentőségére, hangsúlyozza, hogy elsősorban fiatal, munkaképes egyéneket érintenek, és a megbetegedések száma a vírusinfekciók és az ún. civilizációs ártalmak (alkohol, toxikus behatások) révén várhatóan növekedni fog. A kardiológusokon kívül a belgyógyászok és a gyakorló orvosok számára is elengedhetetlen ismereteket tartalmaz a könyv. Eredeti klinikai dokumentációval illusztrálva értékes segítséget nyújt a medikus- és szakorvosképzésben is."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!