ORVOSI / Orvostudomány kategória termékei
Szülészet. II. rész. A szülészeti diagnosztikának és therapiának boncztani atlasza

: Szülészet. II. rész. A szülészeti diagnosztikának és therapiának boncztani atlasza

Kiadás:

Budapest, 1897

Kiadó:

Singer és Wolfner Irodalmi Intézet Rt.

Kategóriák:

Orvostudomány

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

233 p., ill.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"A Lehmann-féle atlaszok képeit és az ezekhez tartozó szöveget neves egyetemi tanárok és elsőrendű szakemberek irták meg, maguk a szines képek pedig a lehető legtökéletesebb reprodukciók, a szó legszorosabb értelmében müvészi alkotások. Lehmann orvostani atlaszai a német eredetin kivül, angol, francia, olasz, orosz, spanyol, holland, dán és svéd nyelvre is fordittattak, csaknem valamennyi kötetből rövid nehány év alatt 3-4 kiadás jelent meg. S ha még tekintetbe vesszük, hogy Németországban, a hol egész sora a szines és szinezetlen orvosi atlaszoknak létezik s Lehmann atlaszai ennek daczára igen nagy kelendőségnek örvendenek, ott látjuk azokat az egyetemi tanár, a gyakorló orvos, az orvostanhallgatók kezében - ugy biztosra vesszük, hogy nálunk, a hol ilyen atlaszok még egyáltalán nem jelentek meg, az orvosi kar örömmel fogja látni vállalkozásunkat. Lehmann atlaszait magas tudományos érték, kitünő kompendikus szöveg, könnyen kezelhető alak s végül mintaszerü kiállitás jellemzik."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!