ORVOSI / Orvostudomány kategória termékei
Új lehetőségek a máj és az epeutak sebészetében

: Új lehetőségek a máj és az epeutak sebészetében

Kiadás:

Budapest, 1988

Kiadó:

Medicina Könyvkiadó

Kategóriák:

Orvostudomány Medicina Könyvkiadó könyvei

Terjedelem:

178 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

963241649x

tartalom:

Korunk technikai és tudományos forradalma óriási lendületet adott az orvostudomány fejlődésének, a változások talán a legkifejezettebbek a sebészetben. A technikai újdonságok bevezetése mellett a korábban kidolgozott, tételes sebészet változtathatatlannak tűnő számos dogmája megdőlt egy-két évtized – tehát meglehetősen rövid idő – alatt, ezért indokolt összefoglalni azokat az új ismereteket, amelyek felhalmozódtak és szemléletváltozáshoz vezettek.
Ezek a megállapítások érvényesek a máj és az epe-utak sebészetére is.
E témakörből hazánkban összefoglaló munka 1960-ban jelent meg Mészáros Károly tollából: „Az epekőbetegség és sebészi gyógyítása” címmel, a Medicina Könyvkiadó gondozásában. A maga idejében kitűnő munka kizárólag az epekőbetegséggel foglalkozott. Magyar Imre és Fischer Antal: „A máj és az epeutak” című munkája az Akadémiai Könyvkiadó gondozásában több kiadást ért meg, magas szintű élettani, kórtani és belgyógyászati ismeretek tárháza. Magyar Imre: „A máj, az epeutak és a hasnyálmirigy betegségei” (Medicina, 1985) című műve az adott kérdés korszerű, magas szintű összefoglalása.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

900 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!