ORVOSI / Orvostudomány kategória termékei
Urológia

: Urológia

Kiadás:

Budapest, 1978

Kiadó:

Medicina Könyvkiadó

Kategóriák:

Orvostudomány Tankönyv

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

434 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9632404599

tartalom:

˝Nehéz feladat megoldására vállalkozott a szerző, amikor orvostanhallgatók és szakorvosjelöltek számára írt tankönyvet. A vállalt feladatot azonban jól oldotta meg. A szakorvosjelöltek a tárgy kevésbé fontos részeivel is tisztában kell lennie, viszont a gyakorló orvosnak nem feltétlenül kell ismernie ezeket. Az egyes fejezetek megírásánál a szerző részarányosságra törekedett, annak megfelelően, hogy a tárgyalt betegség klinikuma mennyire ismert, s például gyakoriságánál fogva az életben mennyire fontos. A szokványos tankönyvi megoldáson kívül a szerző igyekezett a határterületi kérdéseket, nőgyógyászatot, urológiát, andrológiát, a mellékvese klinikumát stb. súlyuknak megfelelően önállóan tárgyalni. Bár a szerző teljességre nem törekedett - hiszen ez kézikönyv feladata, a korszerű kívánalmaknak megfelelően ismerteti a legújabb kérdéseket is, legfőképpen a diagnosztika, differenciál-diagnosztika, a terápia területéről. A könyv műtéttani fejezetét, valamint az egész könyvet is a szakorvosok is haszonnal forgathatják.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!