ORVOSI / Orvostudomány kategória termékei
Veleszületett rendellenességek

Veleszületett rendellenességek

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 1973

Kiadó:

Medicina Könyvkiadó

Kategóriák:

Orvostudomány Egészségügy Genetika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

360 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Hazánkban jelenleg már több mint háromszor annyi csecsemő hal meg veleszületett rendellenesség miatt, mint az összes fertőző betegségben együttvéve. Így különös hangsúlyt kap a megelőzés, amely viszont csak a kórokok ismeretében remélhető. A könyv írói ezért az elmúlt évek nemzetközi kutatásainak jelentős sikerei és saját sok éves tapasztalataik alapján éppen a veleszületett rendellenességek kóreredetének részletekbe menő, legmodernebb szemléletű, de a gyakorlati igényeket elsősorban szem előtt tartó ismertetésére vállalkoztak. A könyv szerzői: a humángenetikus Czeizel Endre, a gyermeksebész Dénes János és a gyermekgyógyász Szabó Lajos tudományterületük nemzetközileg elismert művelői, akiknek elméleti érdeklődése és gyakorlati munkássága a veleszületett rendellenességekre összpontosul. A korszerű, átfogó és elsősorban a klinikai gyakorlat igényeit figyelembe vevő mű hazánkban régi hiányt pótol. Elsősorban a gyermekgyógyászok és a szülészek, de a veleszületett rendellenességekkel találkozó minden orvostanhallgató, gyakorló és szakorvos nélkülözhetetlen segítsége lesz."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!