ORVOSI / Orvostudomány kategória termékei
Zsíranyagcsere-zavarok a mindennapi gyakorlatban

, : Zsíranyagcsere-zavarok a mindennapi gyakorlatban

Kiadás:

Budapest, 1995

Kiadó:

Golden Book Kiadó

Kategóriák:

Orvostudomány

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

108 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9638232196

tartalom:

"Magyarországon a halálozási statisztikák azt mutatják, hogy az emberek több mint 54 %-a a keringési rendszer betegségeiben hal meg. A magas lipidszintek kockázatfokozó hatásuk miatt a legfontosabb rizikófaktorok közé sorolhatók. A zsíranyagcsere-zavarok jelentőségét az általa okozott különböző súlyosságú, gyakran halálhoz is vezető szövődményei mutatják. A különböző rizikófaktorok eliminálásával, a megfelelő gyógyszeres kezelés kiválasztásával a cardiovascularis morbiditás és mortalitás csökkenthető. E könyv a zsíranyagcsere-zavarok felismerésének és kezelésének elveit foglalja össze olyan szempontból, hogy megismertet az atherosclerosis és annak talaján kialakuló szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezőivel, a megfelelő gyógyszer és diéta kiválasztásával. Megtudhatjuk az adott egyén kockázatának a becslését, útmutatást kapunk a népesség életmódjának a megváltoztatására. Részletesebben tárgyalja a vérlipidek felépítését, anyagcseréjét, ezek normális és kóros értékeit. "

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!