TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pedagógia kategória termékei
A fegyelmezett személyiség kialakítása

: A fegyelmezett személyiség kialakítása

Kiadás:

Budapest, 1983

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Pedagógia Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Pszichológia - Nevelőknek

Terjedelem:

183 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9631768163

tartalom:

Kozéki Béla második kiadásban megjelenő könyve szerves folytatása az e sorozatban korábban megjelent Önállóság, önfegyelem - autonómia című munkájának. Kozéki nagy tudással, friss kutatási eredményeket ismertetve kalauzol a gyermeki személyiség szerveződésének útjait követve. Nem önmagukért foglalkozik a lélektani kérdésekkel, mindvégig a gyakorló nevelők munkájának segítségét tartja szem előtt. Elsősorban a pedagógusokhoz szólnak e szavai is: "Vissza kell szorítani a szabadságtörekvésnek, eredetiségnek álcázott fegyelmezetlen, önző magatartás elfogadását, helyeslését. Legyen annyi erkölcsi bátorság, önértékelésen alapuló eltöklétség minden nevelőben, minden felnőttben, hogy sose helyeselje megalkuvó módon a helytelen viselkedést ...Senki ne tartson attól, hogy maradinak nevezik, mert csak a tisztességes viselkedés láttán tud őszintén örülni. Annyit bármikor, bárhol megtehet bárki, hogy komoly arccal nézi azt, ami hleytelen, s nem válik cinkossá még egy elnéző mosoly erejéig sem."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!