TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pedagógia kategória termékei
A gyermek logikájától az ifjú logikájáig

, : A gyermek logikájától az ifjú logikájáig

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1967

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Pedagógia Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

335 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"A mű részben a fizikai törvények indukciójának rendszeres tanulmányozása, részben az értelem műveleti elemzése alapján mutatja meg azt az utat, amelyet a konkrét gondolkodás szintjéről kiindulva tesz meg a gyermek az ifjú formális gondolkodásáig. A logikai ítélet kialakulásának, a formális logika sémáinak és a formális gondolkodás struktúráinak vizsgálati anyagát, módszerét és eredményeit feltáró könyv kellő nyomatékkalirányítja a figyelmet a gondolkodás nagy jelentőségére az egész személyiség kialakulásában és szerkezetében, továbbá arra a tényre, hogy a serdülő- és ifjúkorral foglalkozó munkák nagy száma ellenére hiányoznak az e korosztály gondolkodását elemző művek. A pszichológiai vizsgálatokonn alapuló, pedagógiai szempontból is jól haszonítható mű Bärbel Inhelder és a tudományág egyik legjelentősebb alakja, a közelmúltban elhunyt Jean Piaget egyik legérettebb közös munkája."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!