TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pedagógia kategória termékei
A színek világa és a személyiség

: A színek világa és a személyiség

Kiadás:

Győr, 1980

Kiadó:

A szerző

Kategóriák:

Pedagógia Pszichológia Esztétika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

275 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630310902

tartalom:

Ebben a könyvben több mint 32 évi munka eredményeit foglaltuk össze. A színek vizsgálata sok új és érdekes eredményt hozott napvilágra. A folyamatos munka azonban már új és új kérdéseket vetett fel, amelyek még megoldásra várnak.
A szín mindenütt jelen van, iskolában, otthonban, munkahelyen, gyógyászatban – serkent, gátol vagy közömbösít –, hatása az élet minden területén érezhető. A színválasztás feltárja az egyén belső világát, a munkahely, az életkörülmények okozta konfliktusokat. A különböző rétegekben végzett vizsgálatok – középiskolások, koraszülöttek, javítóintézeti neveltek, bűnözők körében – bizonyítják az egyén színválasztásának és személyiségjegyeinek kapcsolatát, hasonló reagálással bizonyos színekre, azonos betegségekre való hajlam esetében vagy hasonló magatartás, közösséghez való viszony alapján. Fontos tehát számunkra, hogy ismerjük a színkutatás területén eddig feltárt eredményeket.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!