TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pedagógia kategória termékei
A tanítási-tanulási folyamat motivációs lehetőséginek elemzése

: A tanítási-tanulási folyamat motivációs lehetőséginek elemzése

Kiadás:

Budapest, 1988

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Pedagógia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

186 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

˝Kevés erőfeszítés történt ez ideig arra, hogy a motivációkutatás eredményeit rendszeres formában kiterjesszék a pedagógiai helyzetekre is. Bár a motiváció oktatás-lélektani rugói egy emberöltő óta ismeretesek, kidolgozottak, az iskolai gyakorlatban még ma is találhatók hatékonyságot nélkülöző tanítási órák. Ennek megszüntetésére tesz kísérletet e könyv. Az elmélet és gyakorlat lehetséges összhangját szolgálja, hidat képez a személyiségfejlesztés tudományos eredményei és gyakorlati művelése között. Szemléletet alakítva tudományos ismeretet közvetít a pedagógiát művelő elméleti és gyakorlati szakemberek számára. A szerző kutatási eredményei közvetlenül kapcsolhatók a pedagógiai gyakorlat mindennapjaiban felmerülő problémák megoldásához is. A mű segíthet a tanároknak eredményesebbé tenni oktató-nevelő tevékenységüket. Megmutatja, hogy kis változtatások által is lehet optimálisan motiválni a tanulókat.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!