TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pedagógia kategória termékei
Járjak-e a Waldorf-úton? Előadások Rudolf Steiner pedagógiájáról

: Járjak-e a Waldorf-úton? Előadások Rudolf Steiner pedagógiájáról

Kiadás:

Budapest, 1992

Kiadó:

A szerző

Kategóriák:

Pedagógia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

109 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

963408682

tartalom:

˝A Biokultúra Egyesületben karácsonyi ajándékként évek óta elhangzik egy-egy pedagógiai előadás is az ún. Waldorf-pedagógia szemlélete alapján. Az Egyesület vezetői ugyanis úgy gondolják, hogy az olyannyira szükséges alternatív életvitel, vegyszer nélküli mezőgazdaság és kertészkedés, egészség- és környezetvédő szemlélet megalapozását gyermekkorban jó kezdeni. Ma, mikor az alternatív pedagógiák iránt egyre növekszik az érdeklődés, ez az elgondolás igazolást nyer. Az elmúlt években megkezdték a tanítást az első magyarországi Waldorf-, azaz Rudolf Steiner iskolákban, és az első hasonló jellegű óvodát hamarosan követte néhány újabb. Sokan kérdezik: miben is áll ez a pedagógia, milyenek a módszerei és miért olyanok amilyenek. Ezek az előadások első megközelítésre valók voltak. Sajnos, a hozzájuk tartozó bemutatott képeket, játékokat, a furulyaszót és a zenét nem tudjuk mellékelni, de néhány előadás kissé rövidített szövegét itt átnyújtjuk az érdeklődőknek.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!