TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pedagógia kategória termékei
Aludj jól, gyermekem! Hogyan altassuk el a gyereket

, : Aludj jól, gyermekem! Hogyan altassuk el a gyereket

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1999

Kiadó:

Marfa-Mediterrán Kiadó

Kategóriák:

Pedagógia Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Dinamika

Terjedelem:

127 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝Dr. Eduard Estivill, a könyv barcelonai szerzője, a gyermekkori alvászavarok legnagyobb spanyolországi terapeutája szerint az ötéves kor alatt a gyerekek több, mint harmada álmatlanságban szenved, azaz lefekvéskor cirkuszt csinál és/vagy az éjszaka folyamán többször is felébred. Ez mind a gyerekekre, mind pedig a szülőkre nézve jól látható következményekkel jár. A gyerekek ingerlékenyek és bizonytalanok lesznek, ami hosszabb távon kapcsolatteremtési képességeikre és tanulmányi eredményükre is kihat; a szülők kimerültségét és idegességét pedig a házaséletük szenvedi meg. Ez a kis kézikönyv, mely olvasmánynak is kellemes, de szigorúan tudományos kritériumok alapján készült, nemcsak arra tanítja meg a szülőket, hogy miképp tanítsák meg aludni a gyereküket, hanem arra a módszerre is, amelynek segítségével egyszer s mindenkorra megszabadulhatnak a gyermekkori álmatlanság problémáitól. A módszer egyszerű, könnyen elsajátítható, és ami a legfontosabb: az esetek 96%-ban bevált.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!