TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pedagógia kategória termékei
Amerikában tanítottam

: Amerikában tanítottam

Kiadás:

Budapest, 1978

Kiadó:

Zeneműkiadó

Kategóriák:

Pedagógia Útleírás Zene

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

133 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Kokas Klára a Kodály által kidolgozott ének-, zeneoktatás egy sajátos vetületét állítja pedagógusi munkájának középpontjába: azt vizsgálja hogyan hat e módszer a gyermekek személyiségének és képességeinek fejlődésére. Amerikában is a "képességfejlesztés zenei neveléssel" problémája vezette el az úgynevezett "nehéz" iskolákhoz. Színes, érdekes úti beszámolója nyomán az olvasók is részesei, tanúi lehetnek az órák, a tanítás izgalmainak, az amerikai nevelők segítőkész, áldozatos munkájának, a felnőtt társadalom nevelést is meghatározó szabadosságainak és sajátosságainak, de a mindig és minden helyzetben fogékony gyermeklélek mindennapos megnyilvánulásainak is. A könyv utolsó fejezete a hazai folytatáshoz ad útmutatást zenetanításunk és iskolarendszerünk sürgető gondjainak enyhítésére."

leírás:

Érvénytelen könyvtári bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!