TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pedagógia kategória termékei
Az első évek

: Az első évek

Fordító:

Kiadás:

Bécs, 1981

Kiadó:

k. n.

Kategóriák:

Pedagógia Pszichológia Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

135 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Az első évek a döntők. Más szóval: Azok a képességek és tulajdonságok, amelyek a felnőtt ember kapcsolatait a külvilággal, embertársaival – sőt Istennel is – megkönnyítik, illetve megnehezítik, a kora gyermekkorban alakulnak és fejlődnek ki.

Ebben a tudatban sok szülő és nevelő már a gyermek első éveiben úgy irányítja a nevelést, hogy a kisgyermekek hitélete is jól és egészségesen fejlődhessék. Mégis alig van a nevelésnek más területe, amelyen annyi bizonytalanság uralkodnék, mint épp a vallásos nevelés terén. Annak a megújulásnak nyomán, amely az Egyház életében és gondolkodásában már régebben megkezdődött, és most a II. Vatikáni Zsinattal jutott tételes megfogalmazáshoz, sok szülő számára lehetetlennek tűnik, hogy gyermekének azonos stílusban adjon vallásos nevelést, mint aminőben ő részesült.

Ez a könyv segítséget kíván nyújtani mindazoknak – papoknak és szülőknek egyaránt – akik a kisgyermekek neveléséért felelősnek, és erre kötelezettnek tudják magukat.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

500 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!