TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pedagógia kategória termékei
Az iskolai ártalmak megelőzése

: Az iskolai ártalmak megelőzése

Kiadás:

Budapest, 1984

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Pedagógia Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Pszichológia - Nevelőknek

Terjedelem:

217 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9631773116

tartalom:

"Az óvodás és iskolás korú gyerekek lelki egészség-védelmével kapcsolatos számtalan gondolatébresztő fejtegetéssel találkozhatnak az olvasók e könyv lapjain. Az eredetileg előadások szövegeként készült tanulmányok szerzői NSZK-beli és osztrák pszichológusok, orvosok és pedagógusok - humanista felelősségtudattal közelítenek a valamennyi nevelőt nyugtalanító kérdésekhez, s igyekszenek segítséget adni a nevelői hivatás eredményesebb gyakorlásához. Sokoldalú megvilágításban tárják fel az iskolai és a családi élet jellegzetes hátrányos hatásait, amelyeknek szenvedő alanyai a gyerekek. Hogy csökkenjen e hatások száma és visszatérjen' az iskolákba a derűs légkör, szoruljon háttérbe az egyoldalú, lélektelen teljesítményelv - e könyv szerzőinek legfőbb törekvése. A problémagazdag tanulmánygyűjtemény izgalmas olvasmánynak ígérkezik, s nagyban hozzájárulhat a pedagógusok magabiztos, igényes eljárásaihoz, a nem rutinszerű nevelői munkához."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

600 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!