TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pedagógia kategória termékei
De jó játék ez, gyerekek! Játékgyűjtemény 6-14 évesek számára

, : De jó játék ez, gyerekek! Játékgyűjtemény 6-14 évesek számára

Kiadás:

Budapest, 1972

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Pedagógia Játék

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

303 p., ill.

Kötésmód:

karton

tartalom:

E könyvben található játékok összegyűjtése közben az volt a fő szempontunk, hogy maguknak a játékosoknak, a játékos gyermekeknek adjuk majd a könyvet a kezébe, s így a játékok ne csak az ifjúsági vezetők, pedagógusok hozzáértő közvetítésével és vezetésével, hanem közvetlenül is eljussanak a 6 - 14 éves fiatalokhoz, és segítsenek választani, ha felmerül a kérdés: Mit játsszunk?
Ez nem jelenti azt, hogy nem számítunk a felnőttek érdeklődésére és közreműködésére is, hiszen a játék, noha elsősorban a fiatalok igénye és életének fontos része, a felnőtteknek sem közömbös. Egyrészt, mert bizonyos játékok az óvodáskortól az öregkorig alkalmasak a szórakozásra. Másrészt azért, mert a felnőttek nagy része szülő, családtag, rokon, s környezetükben gyerekek élnek, akik a játékukhoz segítséget, bizonyos érdeklődést, fegyelmi és higiéniai kérdésekben tanácsot kérnek, bizonyos támogatást el is várnak. A felnőtteknek könnyebb lesz a dolguk, ha az elfelejtett fiatalkori vagy a számukra ismeretlen játékokat egy könyvben összegyűjtve együtt találják, megismerhetik, felidézhetik, vagy csak át kell adniuk a gyermeknek a könyvet: Olvasd! Válassz!

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

1 200 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!