TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pedagógia kategória termékei
Ének a bölcsődében

: Ének a bölcsődében

Kiadás:

Budapest, 1994

Kiadó:

Editio Musica Budapest

Kategóriák:

Pedagógia Zene

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

134 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9633307147

tartalom:

A gyermek születése pillanatától figyel, utánoz, tanul. Érdeklődve hallgatja a zenei hangokat, majd maga is hangicsálni, énekelni kezd. Az éneklés és játék öröme életre szóló élményt jelent. Mind több gyermek nevelődik bölcsődében, ezért hasznos egy olyan tájékoztató útmutató és zenei anyag, amely életkornak megfelelő, túlzásoktól mentes zenei nevelést javasol a legkisebbeknek. Forrai Katalin könyve Kodály Zoltán nevelési elveire épül és kiegészítője az óvodai énekkönyvnek. A 255 dalt és mondókát is, az anya és gyermek bensőséges kapcsolatára építve, a néphagyományból válogatta össze. Az Ének a bölcsődében az Ének az óvodában című könyvhöz hasonlóan szülőknek és nevelőknek szól. A játékok és jó tanácsok hozzásegítenek ahhoz, hogy a gyerekekkel életkoruknak megfelelően foglalkozzunk. Az óvoda ugyanilyen szellemben folytatja a zenei nevelést és reméljük, hogy a sok szép élmény hatására a gyermekek zeneileg érdeklődő, kiegyensúlyozott, derűs emberré válnak.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!