TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pedagógia kategória termékei

: "Énképző". Az önismeret pszichológiája

Kiadás:

Budapest, 1993

Kiadó:

Hunga-Print Nyomda és Kiadó

Kategóriák:

Pedagógia Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

141 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637764119

tartalom:

"A kézirat rendkívül érdekes, izgalmas olvasmány. Szerzője gyakorló pszichológus, az iskola, a serdülőkor és a csoportmódszer avatott és kiváló szakértője. Elhivatottságról, nagy szaktudásáról, figyelemreméltó eredményeiről győződhetünk meg írását olvasva. A mű egésze jól hasznosítható mind az iskolapszichológusi mind a pedagógiai pszichológiai gyakorlatban. A szerző jól érthető, világos, színes stílusban ír. Soraiból kiérződik a serdülőkor ismerete és szeretete, a segíteni akarás és tudás; az önismeret, az önképzés, a csoportmódszer alkalmazhatóságába és hatékonyságába vetett hite. Külön ki kell emelni annak a rendszernek az eredetiségét és újszerűségét, amelyre a kézirat második részében a serdülők számára rendkívül fontos énképző ismereteket fűzi (Te és Én, Én és Ti, stb.). A könyv ábrái, szemléltető képei szinte előzmény nélküliek ebben a műfajban és jól segíthetik elő az önképzés tényleges gyakorlását illetve gyakoroltatását. A szakma a művet élménybeszámolóként is fontos olvasmánynak tekintheti. Hitelességét az esetismertetések és a serdülők kiváló érzékkel megválogatott alkotásai kétségbevonhatatlanul és meggyőzően igazolják."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!