TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pedagógia kategória termékei
Gyerekek, szülők, pszichológusok

Gyerekek, szülők, pszichológusok

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1992

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Pedagógia Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Pszichológiai műhely

Terjedelem:

373 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

02305291

tartalom:

1938-ban szervezte meg P. Liebermann Lucy az orvosegyetem gyermekklinikáján a Gyermekklinika Nevelési Tanácsadót, a mai pszichológiai részleg elődjét. Gegesi Kiss Pál kezdetektől datált támogatásával három generáció orvospszichológusainak elméleti-klinikai munkássága mára tekintélyes, termékenyítő hagyományt és sikeresen, korszerűen alkalmazható pszichológigai gyógyító-nevelő gyakorlatot hozott létre. Ezt példázza ez a tanulmánykötet is: válogatást ad az elmúlt évtizedek néhány utat kijelölő cikkéből, és bemutat néhány közelmúltban íródott vagy először éppen itt megjelenő írást. Az öt témakörbe sorolt dolgozatok betekintést nyújtanak a gyermekpszichológus munkájába. Megmutatják, hogy ez a terület nem a horizontálisan, lienárisan belátható történések területe. A tünetek, jelenségek, panaszok gyakran félrevezető kódjai másutt, mélyen rejtőzködő problémáknak; problémáknak melyek gyökerei viszont a "fönti" avagy "kinti", a kemény, megbetegítő életből kapják anyagukat.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!