TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pedagógia kategória termékei
Gyermekek frusztrációs próbája

: Gyermekek frusztrációs próbája

Kiadás:

Budapest, 1976

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Pedagógia Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Pszichológia a gyakorlatban

Terjedelem:

94 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630509318

tartalom:

˝A szerző S. Rosenzweig amerikai pszichológus által kidolgozott frusztrációs próba gyermekváltozatát, illetve annak a közelmúltban elkészült magyar megfelelőjét teszi közzé. E próba, a PFT - Picture Frustration Study - 24 képből áll. Az egyes képeken két (olykor több) személy látható, s a bal oldalon álló a jobb oldalon állónak olyan kijelentést tesz, amely azt kínosan érinti. A helyzet tehát drámai, szociálisan terheléses, s ezért a vizsgált személy válasza jellemző lesz viselkedésének irányára, jellegére. Az egyes képekre adott válaszok feldolgozásával fontos tájékoztatást kapunk a személyiség típusára, pillanatnyi állapotára, esetleges elváltozásaira vonatkozóan - ezért pszichológusok, orvosok, pedagógusok, a pályaválasztási tanácsadók szakemberei haszonnal alkalmazhatják munkájukban e nemzetközileg elterjedt próbát.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!