TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pedagógia kategória termékei
Gyermekünk szótlan nyelve

: Gyermekünk szótlan nyelve

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1987

Kiadó:

Kossuth Nyomda

Kategóriák:

Pedagógia Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

15 p., ill.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9630253313

tartalom:

Dr. Benjamin Spock előszavából: "Suzanne Szász nem kizárólag és nem is elsősorban édesen mosolygó kisbabákat fényképez, noha nyilvánvalóan ő is szereti ilyennek látni őket. Sokkal inkább arra törekszik, hogy a gyermeki egyéniség és a gyermeki hangulat minél szélesebb skáláját mutassa be. Sokszor örökíti meg fiatal életük drámai pillanatait: a hároméves gyerek első találkozását kitestvérével; két gyerek heves veszekedését;a szüleinek nézeteltérését feszülten figyelő gyereket, a szemtelen kislányt, aki nyelvet ölt a fényképészre... Ennek a könyvnek nem egyszerűen az az érdeme, hogy szeretetet ébreszt az ábrázolt gyerekek iránt. Suzanne Szász e képekkel arra is megtanít, hogy sokkal figyelmesebben kísérjük gyermekeink érzelmeit, mindazt, amit arcuk és testük megnyilvánulásai árulnak el. Nyomatékosabban szólva: küzdjük le azt a gyerekeink érzelmei iránt megnyilvánuló vakságot

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!