TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pedagógia kategória termékei
Gyógypedagógiai alapismeretek

Gyógypedagógiai alapismeretek

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1980

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Pedagógia Egészségügy Gyógypedagógia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

298 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9631710378

tartalom:

"E könyv a fogyatékosok nevelésének, a fogyatékosokkal való helyes bánásmód kialakításának legfontosabb elméleti és gyakorlati ismereteit foglalja össze, és bemutatja a fogyatékosok intézményrendszerét. Haszonnal forgathatják mindazok, akik valamilyen nevelési probléma megoldásához kívánnak segítséget kapni, de azok is, akik ismereteiket akarják felfrissíteni vagy csak tájékozódni akarnak. A könyv mondanivalója iskolaközpontú - de nemcsak az iskoláskorú fogyatékosokról szól -, nevelésközpontú - de gyógyítási, gondozási, munkába állítási stb. szempontokat is ismertet fogyatékos-központú - de azokat a nevelési nehézségeket is áttekinti, amelyek a jelenleg elfogadott meghatározások szerint nem fogyatékosságok, és intézményesen nem tartoznak a gyógypedagógia területére. A könyvben tárgyalt nevelési problémák körét, a feldolgozás szempontjait és területeit nem a gyógypedagógia vagy a gyógypedagógus illetékességi köréről kialakított elméleti álláspont alapján, hanem a leendő olvasók tájékozódási igényeit szem előtt tartva jelöltük ki."

leírás:

A könyv gerince leszakadt, lapjai kijárnak.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!