TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pedagógia kategória termékei
Játsszunk zenét! II. Most légy okos, Domokos!

Játsszunk zenét! II. Most légy okos, Domokos!

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 1970

Kiadó:

Zeneműkiadó

Kategóriák:

Pedagógia Zene Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

109 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"Sorozatunk három vérbeli pedagógus-szerzője azt a célt tűzte maga elé, hogy a zenét visszaállítsa jogaiba mint az embernek - gyerekeknek-felnőttnek - legszebb játékát. A két kiadásban megjelent 1. kötet - Hol volt, hol nem volt ... - nagy sikere már bizonyította, hogy megtalálták a helyes módszert, a megfelelő hangot. Azt folytatják hát ebben a másodikban is. Figyelembe veszik a tananyagot, de mintegy feledtetik az ahhoz óhatatlanul kapcsolódó "kötelező" érzését. A népdal, gyermekdal, úttörődal, a világirodalom legnagyobbjainak művei élő zenévé, játékká válnak újra a könyv színes rajzokkal, képekkel teli lapjain. Kodály Háry Jánosa, Szőnyi Didergő királya ismét mesévé formálódik. Rejtvény, vetélkedő-társasjáték, kérdés-felelet, kártya és főképp sok-sok énekelnivaló követi. Használhatják gyerekeink egymagukban vagy társaikkal, otthon vagy szakkörön, napköziben, úttörő-foglalkozáson és Ifjú Zenebarát Klubban egyaránt. Éppen ezért nemcsak nekik öröm, hanem mindazoknak a felnőtteknek is - szülőknek és pedagógusoknak -, akik olykor annyi fáradsággal plántálják az ifjúságba a zene szeretetét."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!