TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pedagógia kategória termékei
Konfliktusok az osztályban

: Konfliktusok az osztályban

Kiadás:

Budapest, 1987

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Pedagógia

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Korszerű Nevelés

Terjedelem:

141 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9631802582

tartalom:

˝Pályakezdő pedagógusok leggyakoribb panasza, hogy a főiskolák, egyetemek nem adnak elegendő muníciót a mindennapok nevelési problémáinak a megoldásához. így azután nemegyszer előfordul, hogy a kellő tapasztalattal még nem rendelkező fiatal tanár nem tud mihez kezdeni az osztályban a gyerekek között kitörő konfliktus láttán, tanácstalan az agresszívekkel szemben és nem veszi észre a magába zárkózó, veszélyeztetett diákjait. Jellegzetes pedagógiai problémákat, általánosítható tapasztalatokat, a leggyakrabban előforduló konfliktusokat és megoldásuk pedagógiai lehetőségeit gyűjtötte csokorba a szerző az általa felállított értékcsoportok segítségével, amelyek alapján könnyen besorolható volt az osztály valamennyi diákja közösségi megnyilatkozása alapján. A kötet olvasmányosan megírt esettanulmányokkal körvonalazza a konfliktusok természetrajzát, ezek segítségével mutatja be, hogy a kisebb-nagyobb ütközésekből miként fejlődtek ki a közösség életét meghatározó alapkonfliktusok, mi okozza kiéleződésüket és hogyan oldódtak meg.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!