TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pedagógia kategória termékei
Pedagógiai látókör 1977-78.

Pedagógiai látókör 1977-78.

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1979

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Pedagógia

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

A pedagógia időszerű kérdései

Terjedelem:

301 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"A megújult, fölfrissült "A pedagógia időszerű kérdései" sorozat első kötete újdonság: válogatott cikkgyűjtemény az elmúlt tanév emlékezetesen tartalmas és szép pedagógiai tanulmányaiból, cikkeiből. A kötet szerkesztői mintegy 100 pedagógiai és nem pedagógiai folyóiratból, lapból válogattak; 20 írást teljes egészében - illetve minimális rövidítéssel - vettek át, további csaknem 50 cikkből pedig kisebb-nagyobb részleteket válogattak a Látóhatár nyomdokain induló Pedagógiai látókörbe. A kötetben kiemelkedő helyet kapott "a pedagógus" téma, az 1977/78-as tanévben lefolyt pedagógiai viták. Az egyes fejezeteket bibliográfia zárja, mely elősegíti a további tájékozódást. A kötet szerkesztői úgy válogattak, hogy a kiválasztott valóban időszerű, friss cikkek, tanulmányok egyben maradandó értéket képviseljenek, sokáig el nem évülő információkat, gondolatokat tartalmazzanak."

leírás:

Néhány aláhúzás tollal.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

800 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!