TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pedagógia kategória termékei
Pedagógiai szociálpszichológia

Pedagógiai szociálpszichológia

Szerkesztő:

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1976

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Pedagógia Pszichológia Szociológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

728 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9632803450

tartalom:

Egyre sűrgetőbb igény, hogy az alkalmazott pszichológia kísérleti anyagával és eredményeivel segítse a nevelőket - az iskolát és családot, a társadalmi szerveket - feladataik megoldásáben. Kötetünk összeállításánál ezt a gyakorlati szempontot igyekeztünk érvényesíteni: a tanulmányok a szocializációs folyamat jelenségeit a gyermekkor és a serdülőkor társas kapcsolatainak alakulását, a pedagógus és tanítvány viszonyát, a tanulás során érvényesülő szociálpszichológiai tényezőket tárják fel. E témakörökben elméleti tanulmányokkal és kísérletek részletes bemutatásával egyaránt találkozhat az olvasó. A kötetben olvasható írások magyar nyelven eddig nem voltak hozzáférhetők. A nagy területet átívelő témákat különböző irányzatokhoz tartozó szerzők dolgozták fel, olyanok, akiknek nevét a pszichológia iránt érdeklődő olvasóink jórészt már ismerik is: Bozsovics, Sherif, Zander, Ruppert, Horwitz, Kon és mások.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!