TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pedagógia kategória termékei
Személyiségfejlesztés és pályaválasztás

: Személyiségfejlesztés és pályaválasztás

Kiadás:

Budapest, 1986

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Pedagógia Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Korszerű Nevelés

Terjedelem:

192 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9631787133

tartalom:

"A szerző gyakorló pedagógusoknak - elsősorban az általános iskolai és a gimnáziumi osztályfőnököknek - szánta e könyvét. Olvasmányos stílusban vázolja föl a korszerű pályalélektan és a pályaválasztás pedagógiája alapkérdéseit. Plasztikus képet ad a döntés előtt álló, gyakran konfliktusok közepette választani próbáló gyerekekről, akiket az iskolai gyakorlat beható ismerete alapján sorol jellegzetes típusokba az eltérő irányultságok, karakterek, szociokulturális meghatározottságok szerint. A módszeres pályaválasztási előkészítésnek évekre szóló orientációs programban kell megvalósulnia. Ennek tartalmassá tételéhez ad sok segítséget Ritoók Pálné munkája. A kötet nehezen hozzáférhető kiadványokból készült válogatással zárul, amelyből az utóbbi évek gyakorlatában bevált pályaorientációs eljárásokat ismerhetnek meg az olvasók."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!