TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pedagógia kategória termékei
Tanuljunk meg gyermeknyelven

: Tanuljunk meg gyermeknyelven

Kiadás:

Budapest, 1980

Kiadó:

RTV - Minerva

Kategóriák:

Pedagógia Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

230 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632231899

tartalom:

"Kabainé Huszka Antónia pszichológus alapos elméleti felkészültsége, és hosszú évek gyakorlata alapján vezet bennünket a gyermeki világ rejtelmeinek legmélyébe. Nem nevelni, nem kezelni - megérteni tanít gyermekünket, miközben észrevétlenül megtanuljuk saját magunkat is jobban megérteni. A címben szereplő "gyermeknyelv" valójában szavak nélküli beszéd, amelynek értelmezéséhez biztos támpontot kizárólag maga a gyermek adhat, csak tőle tanulhatjuk ezt el. Úgy érezzük, mindenki haszonnal forgathatja a könyvet, mégis, külön reméljük, hogy azok a mamák, akik "egyedül" vannak otthon gyermekükkel, olvasás közben felfedezik, hogy csecsemőjük valódi társ lehet, ha jól odafigyelnek rá, és ha megtalálják azt a nyelvet, amelynek segítségével valóban megérthetik egymást."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!