TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pedagógia kategória termékei
Tapasztalatcsere

, : Tapasztalatcsere

Kiadás:

Budapest, 1983

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Pedagógia

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

A pedagógia időszerű kérdései

Terjedelem:

275 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝E könyv pedagógiai tanulmányok, cikkek gyűjteménye. Manapság már nem ismeretlen az ilyen "referáló" - hétköznapibb kifejezéssel élve "tallózó" - vagyis különféle folyóiratokból, lapokból átvevő, utánközlő gyűjtemény, almanach. Közismert a havonta megjelenő, nagy példányszámú Látóhatár, s a pedagógusok körében feltételezhetően némileg ismert már a Pedagógiai látókör, a szakirodalom érdeklődőbb búvárai előtt talán a szolnoki Rövid Úton is. Ezek után jogos a kérdés: miért van szükség, szükség, van-e egyáltalán újabb pedagógiai válogató kiadványra? Milyen újdonságot jelent A Pedagógia időszerű kérdései sorozat újabb kísérlete, a Tapasztalatcsere? A kérdés egyszerű, a válasz egy kis körültekintést, magyarázatot igényel. Kezdjük sorjában! A közkedvelt Látóhatár a teljes magyar kulturális sajtóból válogat, s a nagyközönséget elsősorban szépirodalmi, történelmi, kultúrpolitikai kérdések érdeklik, a pedagógiai (pszichológiai) témájú írások számára viszonylag kevés terjedelem jut. Kivételt képeznek a hagyományos szeptemberi "nevelésközpontú" számok, ám e rangos folyóiratunk, mégsem vállalkozhat arra, hogy teljes egészében számon tartsa és kövesse mindinkább kiterjedt és gazdagon burjánzó pedagógiai szakirodalmunkat a különféle országos és nem országos körben terjedő folyóiratok, periodikák hasábjain. S ha a szerkesztők bibliográfiai adatokkal jelzik is az odafigyelést, arra csupán ritkán vállalkozhatnak, hogy nagyobb terjedelmet szánjanak a nevelési témájú írásoknak.˝

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

900 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!