TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pedagógia kategória termékei
Tehetség-problémák

Tehetség-problémák

Kiadás:

Budapest, 1930

Kiadó:

Merkantil-Nyomda

Kategóriák:

Pedagógia Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

180 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"...A következő 14 előadást a tehetség 14 különböző problémájáról a Magyar Gyermektanulmányi és Gyakorlati Lélektani Társaság Pszichológiai Szeminárium szakosztályában tartották. E szakosztály hat évvel ezelőtt azért alakult, hogy a lélektan időszerű kérdéseit szakemberek körében megvitassa. Közhangulat és tudományos konstelláció játszottak közre abban, hogy ebben az évben a tehetség kérdését tűztük napirendre. Ezzel két felismerés járt. Az egyik, hogy a problémakör túlnő a lélektan keretein és hogy a pedagóguson és a szociológuson kívül olyanokat is meg kell hallgatnunk, akik a probléma szűkebb körén belül élnek: tehetségeket és tehetség-nevelőket. A másik, hogy az előadások éppen tárgyuknál fogva kikívánkoznak szakkörünkből s ezért azok nyilvánossága mellett döntöttünk..." A szerzők: Balassa László, Hermann Imre, Imre Sándor, Kernstok Károly, Kosztolányi Dezső, Lénárt Edith, Máday István, Nagy László Nemesné M. Márta, Rajniss Ferenc, H. Révész MArgit, Szondi Lipót és Varró Margit.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!