TÖRTÉNELEM / Politika kategória termékei
A rendszerváltás programja

A rendszerváltás programja

Kiadás:

Budapest, 1989

Kiadó:

Szabad Demokraták Szövetsége

Kategóriák:

Politika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

159 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝A szabadelvű gondolat, amely a múlt században átlelkesítette a magyar közszellemet, amely - minden ellentétükkel együtt - Széchenyi, Kossuth, Deák közös sajátja volt, szinte feledésbe merült. Pedig akkor még Magyarország Európa része volt. Trianon után érthetően hatásos jobb- és baloldali totalitárius kísértések egyre távolabb terelték Magyarországot a szabad nemzetek közösségétől. Különféle diktatúrák hosszú évtizedeinek öröksége nyomasztja hazánkat. Amikor ezzel az örökséggel szakítunk, nem hagyományainktól szakadtunk el. Ellenkezőleg. Igazi európai hagyományunkhoz térünk vissza: az európai szabadelvűséghez. Fasiszták és sztálinisták megpróbálhattak ettől eltántorítani bennünket. De most mindenki láthatja, hogy a kollektivista és tekintélyelvű kísérlet hová vezetett: a válság újabb nemzeti katasztrófával fenyeget.˝

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

500 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!