TÖRTÉNELEM / Politika kategória termékei
A szociálpolitika alapfogalmai

: A szociálpolitika alapfogalmai

Kiadás:

Budapest, 1997

Kiadó:

Hilscher Rezső Szociálpolitikai Egyesület

Kategóriák:

Politika Szociológia

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Társadalompolitikai Olvasókönyvek

Terjedelem:

219 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9634629504

tartalom:

"A szociálpolitika mint a polgárok jólétéért a leginkább közvetlenül felelős ágazati politika az nemzeti össztermék 20-40 százalékát használja föl a modern piaci társadalmakban. A polgárok igényeinek hatására hatóköre a második világháború után roppant mód kibővült. Előbb-utóbb vagy folyamatosan szinte mindnyájunkat érint, ha gyerekek, betegek, idősek vagyunk, ha adózunk vagy adókedvezményt kapunk, ha valamilyen válsághelyzetben nem tudunk segíteni önmagunkon. S mindez számtalan különböző típusú elkülönült intézményben, sajátos elvek és szabályok szerint, az eltérő érdekeket képviselő csoportok vitáinak kereszttüzében történik. A meglepő az, hogy egy társadalmi szerepét és anyagi forrásait tekintve is ennyire jelentős ágazat csak lassan alakította ki, és tette taníthatóvá azokat az ismereteket, tudásokat, készségeket, amelyek a szociálpolitika jó működéséhez szükségesek."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!