TÖRTÉNELEM / Politika kategória termékei
A tömegkommunikációról propagandistáknak

: A tömegkommunikációról propagandistáknak

Kiadás:

h. n., 1986

Kiadó:

Kossuth Könyvkiadó

Kategóriák:

Politika Pszichológia Sajtó Kereskedelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

9630928213

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝A világban való tájékozódás, a legbonyolultabb összefüggésekben való eligazodás legjobb és leggyorsabb csatornája kétségkívül a tömegkommunikáció. Az emberek értékrendjének, igényeinek, szokásainak módosulása a tömegkommunikációnak is köszönhető. Tudatos felhasználása ezért a propagandamunkában elengedhetetlen. A politikai oktatás, amely ugyancsak a világban és a napi eseményekben való biztosabb, jobb eligazodást segíti, eredményesen használhatja a tömegkommunikációs eszközöket, a bennük rejlő lehetőségeket. Ehhez azonban feltétlenül meg kell ismerni ezen eszközök alkalmazásának módszereit is. Ebben nyújt igen nagy segítséget Nagy Andor könyve, amely a tömegkommunikációs eszközöknek a politikai nevelésben történő felhasználásáról, történeti, elvi és módszertani kérdéseiről szól. Értelmezi a tömegkommunikációs folyamatokat, tisztázza a témakörökhöz tartozó alapfogalmakat, s ismerteti a tömegkommunikációs eszközök létrejöttének történetét.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!